SKÄRMSYSTRAR

SKÄRMSYSTRAR

Urpremiär 5 september // klockan 18:00. Plats: KulturATOM. Angered Centrum

Skärmsystrar, en dansförställning som tar upp historier om hur vi blandar ihop andras lycka med vår egen otillräcklighet.

Historier om hur dåligt vi värdesätter oss själva och andra, och tappar förmågan att definiera vårt jag och känslan för att välja rätt. Hur påverkar stress i olika former oss, och vart kommer den ifrån? Sociala medier, skola och relationer- Känner du pressen? Detta är en fysisk skildring med historier tagna från verkligheten -Från orten i Lövgärdet till Johanneberg i Göteborgs innerstad. Likheter och olikheter, oss människor emellan. Tid för reflektion, för vuxna såväl som ungdomar. 

Längd 30 minuter.

Biljett kan i mån av plats bokas via mail till nillabjorkman@gmail.com

Fotograf: Björn Lindberg

Sharing is caring!