Tankar efter Kentaur spelats i Svenljunga

Tankar efter Kentaur spelats i Svenljunga

Tankar efter föreställningen Kentaur från Linn Karrin, kurator på Naturbruksskolan Svenljunga efter besöket av Göteborgs Dramatiska Teater
 
”Kentaur satte pricken över i, utropstecknet efter meningen men även starten för något nytt. En start för att skapa trygga elever, som kan se människors olikheter som något unikt. Skapa en accepterande miljö där man faktiskt får lov att vara olika. Föreställningen ger alla i publiken, både vuxna och ungdomar, en chans till reflektion över sina egna handlingar vilket kan leda till förändring i sitt sätt att vara. Att påminnas över sin egna makt i arbetet med allas lika värde. Föreställningen genomsyras av en hårdhet, en sunkig botten, som alla måste uppleva för att därefter kunna vara mottagliga för en förändring.
 
Tack för ert fina arbete!”
 

Läs mer om projektet på www.kentaurGDT.se

 

Fotograf: AnnaCarin Isaksson
Sharing is caring!