Kentaur med Jämställdhetsmyndigheten

Kentaur med Jämställdhetsmyndigheten

Den 20/11 var Johanna Byström från ONYX på plats med Josefine Lindström, projektledare på Svenska Postkodstiftelsen, för att se Kentaur av Göteborgs Dramatiska Teater spelas på Angeredsgymnasiet i Göteborg. Föreställningen arrangerades i samarbete med Jämställdhetsmyndigheten och var ett första steg för att se hur våra verksamheter kan samverka kring Kentaur i ett våldsförebyggande arbete. Efter föreställningen togs en referensgrupp bestående av elever och lärare fram som ska ge synpunkter och förslag på hur Kentaur kan användas som verktyg i Jämställdhetsmyndighetens uppdrag. Nästa steg är att tillsammans med referensgruppen träffas och diskutera hur ett sådant samarbete kan utformas.

Vi ser fram emot att föra den här dialogen vidare!

 

 

 

Sharing is caring!