Premiär FEARDOM av Camilla Ekelöf!

Premiär FEARDOM av Camilla Ekelöf!

Premiär 24 oktober, kl 19.00 på Teater Halland.
Spelas även 25 oktober kl 14:00 på Teater Halland. 

Verket FEARDOM sträcker sig över scenkonstens gränser. Text, musik, rörelser och ljudverk vävs samman till ett suggestivt varande i vilket fem kvinnliga scenkonstnärer undersöker utsatthet, fruktan och den innersta avgrunden. Här presenteras en surrealistisk plats där rädslan gestaltas och förkroppsligas i ett sceneri där tid och rum förvrängs. Känslor och tankar silas genom kroppen, orden och ljudlandskapet. I detta universum formas en dystopi av ett rådande tillstånd där misslyckande likställs med fara för vår existens. Samtidigt hålls idén om ett tillstånd befriat från rädslor vid liv.

Koreograf: Camilla Ekelöf. Med stöd av Teater Halland och Rum för dans.

.

Fotograf: Håkan Larsson

Sharing is caring!