Upplev Digital Footprints som interaktiv utställning!

Upplev Digital Footprints som interaktiv utställning!

Upplev Gun Lund och Åke Parmeruds sceniska verk som interaktiv installation, där du som besökare styr projektionerna i rummet. Ta chansen att själv vara med och forma scenografin och testa den spännande teknik som gör föreställningen möjlig!

Öppet onsdag-söndag kl 12:00-16:00. Fri entré!
Plats: Utställningshallen på 3:e Våningen. 

Anmäl dig på kontoret i utställningshallen när du kommer. Hör av dig till oss om du vill komma utanför de ordinarie öppettiderna.

”I Digital Footprints är det de virtuella spåren som står i centrum – ett samspel mellan kropp och elektronik. Tillsammans med kompositören och videokonstnären Åke Parmerud har vi utvecklat ett interaktivt system för sceniskt bruk. Dansarna styr skeendet genom rörelsens riktning och dess acceleration. Återkopplingen mellan kropp och teknik är subtil, men det blir inte ett slumpmässigt utan ett medvetet skapat mönster, unika digitala fotspår på scenen.” – Gun Lund

..

Sharing is caring!