FORTBILDNING / FÖRELÄSNINGAR

Vi erbjuder koordinering av fortbildningsdagar, föreläsningar och seminarier. Vill du verka för kunskapsutveckling inom din organisation? Vi sätter ihop temadagar med seminarier, samtal och kringliggande arrangemang. 

Vårt breda nätverk sträcker sig över eventplanerings- och folkbildningsfälten. Vi programlägger och skapar koncept för kompetensutveckling utefter era önskemål och behov. 

Med vår breda erfarenhet av att tematiskt arbeta med fortbildning och kulturarrangemang som utgörs av både scenkonst, workshops, och diskussionsforum kan vi erbjuda skräddarsydda lösningar för verksamhetsutveckling. Vi skapar plattformar för lärande och reflektion.
 
I vårt arbete sammanför vi teoretiska och praktiska element för att på bästa sätt kunna erbjuda en komplett helhetslösning!

Vi på ONYX brinner för fortbildning och tror på att vi genom kunskapsspridning kan skapa förutsättningar för ett rikare liv.

Vi kan även arbeta understödjande eller utföra punktinsatser vid event där behovet finns. Vi kan t.ex hjälpa er med marknadsföring, pressarbete, målgruppsanalys och inbjudningar.

Kontakta oss för ett möte för att få veta mer om hur vi kan hjälpa just er organisation!