OM OSS

ONYX kulturproduktion arbetar med projektledning, kulturproduktion och management. 

Vårt intresse ligger i möjliggörandet med fokus på vår uppdragsgivare och dennes behov. För oss är alla uppdrag av lika värde och vi lägger stor vikt vid att föra en öppen dialog med de vi arbetar med!

 Teamet bakom Onyx kulturproduktion är väl förankrade aktörer i kulturvärlden.

 

ONYX TEAM

Sabina Antonsson

Sabina är kulturproducent och projektledare med god branschkännedom och ett stort kontaktnät inom klassisk musik, dans, varieté och nycirkus. Hon har kunskap om logistiskt arbete och är en van förhandlare.

Med sin varierade bakgrund har Sabina erfarenhet kring det arbete som ligger till grund för ett bra projekt och vet vad som förväntas av kulturutövaren samt vad denne behöver för att utöva sin konstform.

Kontakt: sabina [@] onyxkulturproduktion.se // 0766 – 50 13 18

 

Johanna Byström 

Johanna är kulturprojektledare med bred erfarenhet kring de olika momenten i ett projekt. Hon har kunskap inom gruppdynamik och konflikthantering.

Med sin mångåriga erfarenhet som projektledare och producent, både inom det fria kulturlivet och statlig verksamhet, har Johanna skaffat sig en gedigen erfarenhet av branschen.

Fotograf: Ylva Bengtsson.

Kontakt: johanna [@] onyxkulturproduktion.se // 0735 – 73 30 83

 

Alexandra Diamand

Alexandra är kulturproducent och projektledare. Hon har bred kunskap inom kommunikation och god branschkännedom.

Genom sitt arbete har Alexandra skapat sig djupgående förståelse för de olika delar som ingår i arbetet kring kulturella projekt.

Kontakt: alexandra [@] onyxkulturproduktion.se // 0766 – 50 13 20

Prenumerera på nyheter från ONYX!