Pop-up workshops

ONYX erbjuder utomhusworkshops för alla åldrar. Vi kommer till er verksamhet med material, personal och ett färdigt koncept. Vi kan även skräddarsy eventet efter era önskemål. Även om dessa workshops mestadels utförs utomhus i pop-up format så kan vi även ta fram koncept som fungerar i inomhusmiljö eller för slutna sällskap. Nedan kan du se tre av de aktiviteter som erbjuds – vi har många fler på lager.

Vill du se vad vi kan göra för er verksamhet? Kontakta oss på info@onyxkulturproduktion.se eller via telefon 0766-501320. Vi ser fram emot att höras av! 

.

Kumihimo är ett Japanskt traditionellt hantverk där du väver eller flätar band på en skiva. De första Kumihimobanden användes redan på 600-talet av munkar. På 1100-talet använde Samurajer banden för att hålla sina svärd, som hästselar och i sin klädedräkt. 

Du behöver: Garn & en kumihimoskiva.

Monster kan göras i alla möjliga former och färger – bara fantasin sätter gränserna!

Du behöver: Filttyg, en stor nål, pärlgarn, textillim, sax och massa fantasi.

Makramé är en knytteknik som görs med speciellt garn. Av detta knyts det knopar och flätningar så att det bildas ett mönster. Lär man sig bara göra denna grundknut i makramé så öppnar sig oändliga knytmöjligheter att prova. Det går att göra allt från fjädrar, amplar till armband.

Du behöver: Nyckelring, pärlor med stort hål & Makramégarn.

Prenumerera på nyheter från ONYX!