MIRA OCH MONSTREN

MIRA OCH MONSTREN

Mira och Monstren är en musiksaga för barn mellan 3-6 år av och med Apelmo Musik & Teater.

Mira bor med sin mamma i ett stort hus med många människor. Det är lördag. Mamma vill sova länge. Mira har tråkigt. Hon smyger ut på gården. Bakom huset går vägen upp till skogen. Där växer det stjärnor i mossan. Men vad är det för ett hemskt ljud högt uppifrån? Finns det monster som kan flyga?

Maria Apelmos egna saga med nyskriven musik, om att våga trots att en är rädd. Lyssna till musik på gitarr, minicymbaler, trumma, kinesisk flöjt, klangtrumma med mera. Barnen är delaktiga i sång och rörelser.

För bokning och mer information kontakta:
Sabina och Alexandra på ONYX Kulturproduktion
Telefon: 0766 – 501320 // info@onykulturproduktion.se

.


Sharing is caring!