ONYX EVENT PLANERADE OCH GENOMFÖRDE PÅ ETT STRÅLANDE SÄTT EN FANTASTISK CIRKUSKVÄLL MED LUFTAKROBATER, STYLTOR OCH CIRKUSMAGI I VARJE HÖRN.
– SARA LINDSTRÖM, MSC EXPORT MANAGER KEY CLIENT.
ONYX arbetar med både events och kultur vilket ger oss helt unika möjligheter att ordna kreativa koncept för ert event från planering till genomförande. Vi har exceptionellt fin underhållning att erbjuda. ONYX arbetar med artister av hög kvalitet som garanterar er god stämning och härliga upplevelser. För oss är det extra givande att utforma nya idéer och underhållning ni aldrig sett förut. Kontakta oss för att se vad vi kan göra för er.


Oavsett om ni har en produktlansering, marknadsföringskampanj eller varumärkeslaunch kan vi med vår känsla för detaljer och vår kreativitet skapa en invigning som skiljer sig från mängden.


Er upplevelse är vårt fokus! Vi programlägger ert företagsevent, jubileum och skapar ett koncept för er fest efter önskemål! Vi arrangerar underhållning och sköter all planering efter behov.

Njut av dans, nycirkus, musik och sång under en färgsprakande kväll! En magisk afton är ett underhållningsprogram som kan bokas och anpassas efter era förutsättningar.

.

.