FridaysVälkommen till Fridays på Hammarkulletorget/Mixköket – en plats för kreativitet och glädje! Varje vecka öppnar vi upp vår lokal och erbjuder en sprudlande plats där människor i alla åldrar tillsammans kan mötas och utforska en värld av skaparglädje, konstnärlighet och underhållning.

Vi är stolta över att erbjuda ett variationsrikt program med något för alla. Varje fredag planerar vi olika aktiviteter och evenemang inspirerade av önskemål från boende i området. Här ges möjlighet att utforska sin kreativitet genom spännande workshops inom sömnad, måleri eller andra hantverk. Med jämna mellanrum har vi konstnärsbesök där deltagarna kan lära sig serieteckning, collageteknik mm. Det krävs inga förkunskaper för att delta. 

Några gånger per termin flyttar vi ut på torget för att kunna bjuda in till fängslande underhållning i form av mini-festivaler på olika teman. Här finns chans att se cirkusföreställningar med skickliga artister som får dig att sitta på helspänn, magiska trolleriföreställningar eller dans och teater som ger en upplyftande och rolig upplevelse för alla åldrar.

Hos oss handlar det inte bara om att titta på, vi tror på att aktivt delta och uppleva själv. Därför erbjuder vi workshops i anslutning till föreställningarna, där du får chansen att bl.a prova på cirkuskonster, dans, jättesåbubblor och magitrick. 

Alla aktiviteter är gratis och alla mellan 0 – 100 år är välkomna att delta. Kom och dela skratt och magiska stunder med oss på fredag! 

.
.

Fridays genomförs i samarbete med GöteborgsLokaler och Bostadsbolaget.