FEARDOM 6 november i Falkhallen!

FEARDOM 6 november i Falkhallen!

6 november kl 19.00 i Falkhallen, Falkenberg.

Verket FEARDOM sträcker sig över scenkonstens gränser. Text, musik, rörelser och ljudverk vävs samman till ett suggestivt varande i vilket fem kvinnliga scenkonstnärer undersöker utsatthet, fruktan och den innersta avgrunden. Här presenteras en surrealistisk plats där rädslan gestaltas och förkroppsligas i ett sceneri där tid och rum förvrängs. Känslor och tankar silas genom kroppen, orden och ljudlandskapet. I detta universum formas en dystopi av ett rådande tillstånd där misslyckande likställs med fara för vår existens. Samtidigt hålls idén om ett tillstånd befriat från rädslor vid liv.

Koreograf: Camilla Ekelöf. Med stöd av Teater Halland och Rum för dans.

.

Fotograf: Håkan Larsson
Sharing is caring!