Sommarens sista pop-up workshop

Sommarens sista pop-up workshop

Nu förbereder vi oss inför hösten med roligt och färglatt skolstartspyssel. Idag den 5 augusti på Hammarkulletorget mellan klockan 12:00-14:00 gör vi fluffpennor, pennställ, bokmonster, magneter och bokmärken. Alla är välkomna!

Dagens pop-up workshop är den sista i vår turnerande serie med sommarlovsaktiviteter som erbjudits på torg runt omkring i Göteborg. Vi är så tacksamma över er alla fantastiska barn, vuxna och familjer som vi fått lära känna genom att skapa tillsammans. Er kreativitet och fantasi inspirerar!

De platser vi besökt under sommaren är Vårväderstorget, Rannebergen Centrum, Nytorpsskolan, Hammarkulletorget, Kortedala Torg och Hjällbo Centrum. På de flesta platser har vi haft återkommande aktiviteter veckovis.

Sommarens skapandeworkshops genomfördes på uppdrag av GöteborgsLokaler samt Lights on.

Sharing is caring!