Torgfest & loppis!

Lördag den 8 juni kl 11:00-14:00 på Kyrkbytorget.

Välkomna till sommarens torgfest på Kyrkbytorget!

På scen har vi Ashes & Fire, Andra Generationen barnteater av Edo Bumba.

Det kommer bjudas på förstklassigt baristakaffe, linedance och på torget kommer det även finnas en rullande bygglekplats, vilket ger barnen möjlighet att utforska och leka med olika byggmaterial och verktyg. För de som är konstnärligt lagda kommer det även finnas pysselaktiviteter med fokus på återbruk, där man får skapa egna verk tillsammans med ONYX.

Det kommer även att erbjudas en spännande loppis i anslutning till torget. Här kan du hitta prisvärda och unika föremål – en perfekt plats att fynda. Genom att handla på loppisen bidrar du till hållbarhet genom återanvändning. 

Varmt välkomna till aktiviteter som passar alla åldrar, ta med dig familj och vänner för att njuta av en härlig dag tillsammans!

Arrangeras av GöteborgsLokaler i samarbete med Bostads AB Poseidon och Bostadsbolaget. 

Sharing is caring!