DIGITAL FOOTPRINTS spelar på 3:e Våningen i mars

DIGITAL FOOTPRINTS spelar på 3:e Våningen i mars

6 mars kl 19:00, boka här.
14 mars kl 16:00, boka här.

Vi lämnar alla spår efter oss – vi vill lämna spår efter oss, bli ihågkomna. En del spår är mer konkreta än andra. Foten som trampar marken, förflyttningen över ett torg eller en scenisk yta. Men vad blir kvar? Är spåren som dansarna formar i rummet bestående annat än i vårt bleknande minne – det mänskliga arkivet.

I dansföreställningen Digital Footprints står de virtuella spåren i centrum – ett samspel mellan kropp och elektronik som undersöker gränssnittet mellan ljud, rörelse och publik. Genom sensorer översätts dansarnas rörelser till elektroakustiska signaler så att musik, klanger, rytmer och ljudflöden uppstår.

Idé & koreografi: Gun Lund
Musik, projektioner och interaktiv teknologi: Åke Parmerud
Dans: Rebecca Evanne, Hannah Karlsson, Olof Persson
Scenteknik: Finn Pettersson
Fotograf: Hannes Brandulv

För facebookevent klicka här>

Sharing is caring!