På era platser premiär 17 april på Frölunda Kulturhus.

Inställt pga Covid -19. Nya speldatum kommer HT19.

På era platser är en interaktiv dansföreställning för barn 6-9 år om att tävla av Camilla Ekelöf.

Urpremiär 17 april kl 10:00 på Frölunda Kulturhus.
Spelar även 18 april kl 14:30 på Frölunda Kulturhus.

På era platser är en dansföreställning för barn om att tävla. Flera sporter möts samtidigt och nya hittas på. Cup efter cup spelas. Det är ett mästerskap men vem är vinnaren? Kan alla ta medalj? Vill alla vara med i matchen?

Svett, kamp, hets och gala på en och samma gång. Samhörighet, grupptillhörighet och gemenskap varvat med prestation.

Att utmana sig själv och tävla är en drivkraft och motivation för många barn. Föreställningen vrider och vänder på fördelar och nackdelar kring tävlan. Den visar lekfullt hur spänning och samverkan uppstår. Här ges barn möjlighet att själva tänka vidare kring begrepp som regler och normer. Föreställningen innefattar rörelseinslag för barnen som tittar, det är roligt, alla kan, det är inte svårt och alla har fantasi. Det finns inget rätt eller fel.

Medverkande:
Koreograf, rum och idé: Camilla Ekelöf. Dansare: Maria Ulriksson och Oliver Mahar. Musik: Tomas Elfstadius/Regionteater Väst. Kostym: Tomas Sjöstedt. Grafisk design: Nika Batista. Producent: ONYX kulturproduktion.


Sharing is caring!