Internationell premiär av Internerad 16 april!

Internationell premiär av Internerad 16 april!

INSTÄLLT PÅ GRUND AV COVID -19.
Cinnober Teater presenterar
Internerad av Kathrine Nedrejord.
– en pjäs om att tvingas bort och vara utanför.

Spelperiod 16-25 april 2020 på Cinnober Teater i Göteborg. Boka dina biljetter via pusterviksbiljetter.se

Genom poetisk text, kostymer och musikaliska toner hämtade ur samisk tradition, undersöker Cinnober det samiska kulturarvet i en samtida kontext och knyter samman bilden av ett samhälle med dess förflutna. Dåtidens röster talar till oss idag.

Den starka berättelsen gestaltas genom fem skådespelare vars kostymer bär motiv hämtade från Finnmarks naturliv. De ackompanjeras till toner av progressiv samisk jojk. Scenbilden ramas in av ljussättningens spel mellan vinterns mörker och sommartidens sol. Internerad är skriven av den hyllade författaren Kathrine Nedrejord. Kostymdesign är skapad av kläddesignern Ramona Salo. Musik av den samiske musikern och kompositören Torgeir Vassvik. 

Läs om hur vi arbetar med att minska spridningen av Covid-19. Klicka här.

Sharing is caring!