Tack till alla som skapade i fredags!

Tack till alla som skapade i fredags!

Tack alla som kom och skapade med oss i Positivparken i fredags!

Det blev en fantastisk dag med strålande solsken där många roliga, tokiga och kreativa filtmonster syddes. Det knöts nyckelringar i makramé i alla regnbågens färger och otaliga kumihimoband blev till! 

Igår fick vi en fantastisk bildhälsning skickad till oss på ONYX från Leo och hans gula monster på promenad efter gårdagens workshop som värmer våra hjärtan! Vi är så glada över att ni spenderade dagen med oss, tack till Leo och mamma Lea. 💜🪡

Under ”Pop-up workshops” kan du läsa mer om de utomhusworkshops vi erbjuder samt ladda ner instruktioner för tre av de hantverk som vi lär ut – vi har många fler på lager!

Det finns en till chans att skapa med oss redan på tisdag den 22 juni mellan klockan 13:30-15:30 på Selma Lagerlöfs Torg. Varmt välkomna!

Skapa i parken den 18 juni 2020 genomförs i Positivparken med stöd av Riksteatern Väst och i samarbete med Frölunda Kulturhus.

Skapa på torget den 22 juni 2020 genomförs på Selma Lagerlöfs torg med stöd av Riksteatern Väst och i samarbete med Backa bibliotek.

Leo med monstret han skapat.

Sharing is caring!